کارتینگ راکارت را بهتر بشناسید .

امروزه کارتینگ یکی از رشته های ورزشی تفریحی بسیار پرطرفدار بین جوانان و نوجوانان می باشد.سایت کوهپایه ای تله کابین رامسر دارای یکی از مجهز ترین پیست های کارتینگ شمال ایران است و قطعا لذت سواری در یک پیست مجهز و مدرن بسیار بیشتر و پرشورتر از پیست های کوچک با امکانات ضعیف می باشد.کارتینگ راکارت رامسر با به روز ترین تجهیزات و طراحی طبق استانداردهای جهانی در فضایی به طول ۶۰۰ متر و عرض ۸ متر محیطی بسیار مناسب برای سواری هیجان انگیز فراهم کرده است.این پیست با استفاده از بهترین کارتهای بریل مدل ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ ساخت کشور ایتالیا و مجهز به سیستم ثبت زمان فرصتی طلایی را برای علاقمندان به سواری حرفه ای ایجاد کرده است.همچنین وجود کافی شاپ زیبای راکارت محیطی دلنشین را برای گردشگران عزیز فراهم کرده تا پذیرای ورزشکاران در زمان خستگی و استراحت باشد .

ایجاد لذتی بیشتر برای اعضای باشگاه و همچنین همراهان و حاضرین از تماشای رقابت ها ، کافی شاپ راکارت به مجموعه کارتینگ اضافه گردید. این کافی شاپ با ارائه نوشیدنی های انرژی زا و حتی فست فود علاوه بر منو معمول کافی شاپ ، متناسب با سلیقه ورزشی شما محیط زیبا و مشرف به پیست زیبای کارتینگ فراهم آورده است.

کارتینگ راکارت

فرمان هیجان در دستان شماست !

کارتینگ راکارت را بهتر بشناسید .

امروزه کارتینگ یکی از رشته های ورزشی تفریحی بسیار پرطرفدار بین جوانان و نوجوانان می باشد.سایت کوهپایه ای تله کابین رامسر دارای یکی از مجهز ترین پیست های کارتینگ شمال ایران است و قطعا لذت سواری در یک پیست مجهز و مدرن بسیار بیشتر و پرشورتر از پیست های کوچک با امکانات ضعیف می باشد.

کارتینگ راکارت رامسر با به روز ترین تجهیزات و طراحی طبق استانداردهای جهانی در فضایی به طول ۶۰۰ متر و عرض ۸ متر محیطی بسیار مناسب برای سواری هیجان انگیز فراهم کرده است.این پیست با استفاده از بهترین کارتهای بریل مدل ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ ساخت کشور ایتالیا و مجهز به سیستم ثبت زمان فرصتی طلایی را برای علاقمندان به سواری حرفه ای ایجاد کرده است.

همچنین وجود کافی شاپ زیبای راکارت محیطی دلنشین را برای گردشگران عزیز فراهم کرده تا پذیرای ورزشکاران در زمان خستگی و استراحت باشد .

ایجاد لذتی بیشتر برای اعضای باشگاه و همچنین همراهان و حاضرین از تماشای رقابت ها ، کافی شاپ راکارت به مجموعه کارتینگ اضافه گردید. این کافی شاپ با ارائه نوشیدنی های انرژی زا و حتی فست فود علاوه بر منو معمول کافی شاپ ، متناسب با سلیقه ورزشی شما محیط زیبا و مشرف به پیست زیبای کارتینگ فراهم آورده است.

کارتینگ چیست ؟

کارتینگ یک جاده ی ایمن با ساختار خاصی است که مکان مناسبی برای ماشین سواری و تجربه ی سرعت در رالی می باشد.در پیست کارتینگ بسیاری از محدودیت های سواری در جاده های معمولی و ماشین های معمولی وجود ندارد و همین علت باعث جذب عده زیادی از افراد به این تفریح شده است.در نگاه اول ماشین های فرمولای کارتینگ در قد و قامتی کوچک مانند ماشین های اسباب بازی به نظر می رسد اما زمانی که سوار آن شوید و مسیری کوتاه را با آن طی کنید متوجه می شوید که قدرت و سرعت منحصر به فرد آن بسیار فراتر از یک اسباب بازی است.

اغلب کارت های یک پیست از نظر ظاهری تفاوتی با یگدیگر ندارند و شبیه به هم هستند.شرکت های مختلفی وجود دارند که سازنده این ماشین های قدرتی هستند از جمله بزرگ ترین تولید کننده ی کارت ها شرکت های: بیرل آرت / اوانتی / تونی کارت / ترولی / سی آر جی / گیلارد / اینترپید / مارگی / کازمیک و زارندی هستند که تجربه و سابقه ی طولانی مدتی در طراحی و ساخت ماشین های کارتینگ دارد.

وزن یک کارت خوب باید بین ۷۵ تا ۸۰ باشد تا کنترل آن به راحتی امکان پذیر باشد.یک نکته جالب توجه در سواری کارت ها وجود دارد این است که یک کارت هرگز واژگون نمی شود.یعنی حتی در بدترین شرایط اگر بی تجربه باشید و یا با اطراف پیست و ماشین ها ی دیگر برخورد کنید هرگز خطر واژگون شدن وجود ندارد و در بالاترین سرعت تنها از مسیر اصلی منحرف می شود و دور خود می چرخد.

اگر به رانندگی در سرعت علاقمند هستید و توانایی برنده شدن در مسابقه ی رالی را دارید ختما سری به کارتینگ رامسر بزنید و قدرت خود را به نمایش بگذارید.

پیش از تولید :

پیدایش کارت ها به دهه ۳۰ میلادی باز می گردد. درآن زمان این جعبه ها دارای ۳یا۴ چرخ بودند و به سوپ باکس موسوم بودند .این جعبه ها برای حرکت در سطح شیبداری قرار می گرفتند و بدون هیچ گونه موتور و نیروی خاصی به سرعت بالایی دست پیدا می کردند همچنین با کاهش وزن سرعت آنها حتی به ۱۱۰ کیلومتر هم می رسید که در زمان خود تفریح بسیار لذت بخشی بود.

کارت ها مانند ماشین های امروزی دیفرانسیل ندارند و زمان حرکت در پیچ ها برای جلوگیری از واژگون شدن به غیر از چرخ های جلو یکی از چرخ های عقب با توجه به جهت پیچ انعطاف بیشتری از خود نشان داده و اندکی بیشتر حرکت می کنند که این ویژگی در جدیدترین مدل اتومبیل های دنیا به کار می رود .همچنین تایر ها در مسابقه اتومبیل ها و کنترل سرعت نقش بسیار مهمی ایفا می کنند لازم به ذکر است که تایرهای این ماشین ها توسط شرکت های بزرگ و به نامی همچون بریجون / دانلوپ و ماکسیس تولید می شود.

آغاز کارت ها و تغییرات آنها در سال های متوالی :

هرچه محبوبیت کارت ها بیشتر شد تلاش و خلاقیت در جهت توسعه فناوری و توانمندی آنها افزایش پیدا کرد تا جایی که اولین کارت در سال ۱۹۵۶ در کالیفرنیا بوسیله art Ingels و lou boreli ساخته شد .

این کارت یک ماشین کوچک بود که شاسی آن از لوله ساخته شده بود و موتوراستفاده شده در آن موتور ماشین چمن زنی با مارک west bend بود.در سال ۱۹۶۰ اولین مسابقات کارتینگ در کشور های ایتالیا ، آلمان، هلند، دانمارک، بلژیک، ایرلند، اسپانیا سوییس و لهستان شکل گرفت .در سال ۱۹۶۲ فدراسیون اتومبیلرانی (FIA) تصمیم به تاسیس CIK (کمیته بین المللی کارتینگ ) گرفت .

پیشرانه کارت های معمولی :

اولین نیروی محرکه‌ای (موتور) که برای کارت‌ها در نظر گرفته می‌شود پکیج‌های بلوک کوچک (۲ زمانه یا ۴ زمانه) درون‌سوز است. شرکت‌های مختلفی در حوزه پکیج های ۴ زمانه مشغول به کارند که مهم‌ترین آنها شرکت های: هوندا، بریگس اند استراتون، کوهلر و روبین هستند.

این پیشرانه‌‌ها اغلب می‌توانند قدرتی بین ۵ تا ۲۰ اسب‌بخار تولید کنند. البته مدل‌‌های قوی‌تری را شرکت‌هایی چون تی‌.کی‌.ام، بیلاند و آیکسرو تولید می‌کنند که می‌توانند بین ۱۵ تا ۵۰ اسب‌بخار نیرو را تا مرز دور موتور ۱۱ هزار دور در دقیقه تولید کنند.شرکت آیکسرو تنها شرکتی است که پیشرانه‌های چرخشی وانکل برای کارت‌ها می‌سازد.

بزرگترین شرکت های سازنده :

از شرکت‌های سازنده پیشرانه‌های دو زمانه، می‌توان دبلیو.تی.پی، کومر، پاریلا، تی.ام، ورتکس‌، تیتان، پی.آر.دی و مهم‌تر از همه روتکس را نام برد. قدرت آنها بین ۸ برای نمونه ۶۰ سی‌سی تا ۹۰ اسب‌بخار برای نمونه ۲۵۰ سی‌سی محاسبه شده است.

نوع دیگر موتورهای مورد استفاده در کارت‌ها،‌موتورهای برقی (اغلب ۱۲ ولت) است. نقاط ضعف کارت ها ی الکترونیکی قدرت پایین مانور و مدت کارایی کم آنها است اما از طرف دیگر عدم آلایندگی و ایمنی از مزایای قابل توجه و منحصر به فرد این نمونه‌ها میباشد. گفته می‌شود میانگین زمانی استفاده از یک نمونه برقی حدود ۲۰ دقیقه است.

مسابقات جهانی :

Superkart قوی‌ترین نمونه کارت‌ است و توانایی رسیدن به سرعت نهایی ۲۶۰ کیلومتر در ساعت را دارد که سرعتی باور نکردنی و بسیار مهیج است و kf1 با پیشرانه‌های ساده دو زمانه ۱۲۵ سی‌سی که وزن نهایی آنها بیشتر از ۱۵۰ کیلوگرم نیست و سرعت نهایی‌اشان نیز حدود ۱۴۰ کیلومتر در ساعت است می‌توانند به کمک شیفترهای تعویض که با آنها تسلط کاملی روی جعبه‌دنده ۶ سرعته وجود دارد که می توانند صفر تا صد را در کمی بیشتر از ۳ ثانیه طی کنند.

ساختار جهانی :

رالی یا کارتینگ یکی از محبوب‌ترین ورزش‌های خودرویی دنیا است که در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارد و رقابت‌های قهرمانی جهانی در این زمینه به صورت سالانه داخل‌ سالنی تحت عنوان IKWC برگزار می‌شود. در اروپا EPEC به عنوان مسابقات قهرمانی استقامتی کارت‌های حرفه‌ای، طرفداران بی‌شماری دارد. انگلستان نیز میزبان BRKC رقابت‌های قهرمانی کارت‌های اجاره‌ای بریتانیا است.

انواع مسابقات :

اولین و محبوب‌ترین رقابت‌های کارتینگ، Sprint است. مسابقاتی که در مسیرهای مشخص با تعداد دورهایی تعیین شده انجام می شود. گه گاه رقابت‌های اسپرینت در قالب یک‌چهارم مایل و ۱۶۰۰ متر نیز انجام می‌شود. مسابقه دیگر Endurance یا استقامتی است که بین ۳۰ دقیقه و ماکزیمم ۲۴ ساعت صورت می‌گیرد. درست چیزی مانند مسابقات ۲۴ ساعته لومان. Speedway رقابت‌های سرعت و شتاب در مسیرهای یک‌ششم مایل و یا یک‌چهارم مایل است. اعزام نخستین گروه موتورسواران به میدان جنگ، جان تازه ای به رشته موتورسواری و اتومبیل رانی بخشید. از سال ۲۰۰۲ و با حضور سرمربیان و اساتید خارجی، اتفاقات بزرگ و مهمی در تاریخ مسابقات رالی، کارتینگ، و موتورسیکلت سواری به وقوع پیوست که از جمله آن ها می توان به کسب مقام دوم در مسابقات کراس-کانتری ترکیه، مقام اول مسابقات موتورسواری آسیا در سال ۲۰۱۲، و هم چنین جایگاه دهم در رتبه بندی جهانی کارتینگ اشاره کرد.

کارت‌ها از زاویه دیگر :

بدون تردید تمام رانندگان فرمول یک مانند بزرگانی چون شوماخر، آلونسو، همیلتون و وتل از کارتینگ به منظور افزایش توانمندی‌های خود به منظور برنده شدن در مسابقات مهم بهره می‌برند و کارتینگ برای رانندگان فرمول یک حکم ماندن در اوج آمادگی را دارد.

هیجان انگیز ترین ها

۰
کارتینگ
۰
سقوط آزاد
۰
زیپ لاین
۰
جت اسکی

هیجان را تجربه کنید !